Ing. Josef Šenfeld

kandidát KSČM do Senátu Parlamentu ČR ve volebním obvodu č. 29, Litoměřice

• bytem ve městě Hoštka
  • profesí zemědělský inženýr

"Za lepší život a krásnější domov"

Téměř 20 let pracoval v zemědělské prvovýrobě. Následně 15 let jako poslanec PSP ČR. Při výkonu poslaneckého mandátu se pravidelně účastnil schůzí starostů malých obcí, se kterými úzce spolupracoval. Vždy se řídil tím, že jsou to právě starostové a zastupitelé, kteří se dnes a denně potkávají s realitou skutečného života, nejrůznějšími lidskými osudy či řadou problémů a proto je jim třeba s těmito nelehkými úkoly v jejich práci pomoci. Od roku 1998 je zastupitelem města Hoštka a v minulosti zde také jedno období působil jako místostarosta. Komunální politiku má jako druhou odbornost. Důsledně brání rozprodeji bytového fondu a zvyšování nájemného. Minulé období byl zastupitelem Ústeckého kraje a nyní pracuje ve sportovní komisi při Radě Ústeckého kraje.

Již více jak 25 let je předsedou fotbalového oddílu TJ Sokol Hoštka, z.s. a občas vypomáhá jako trenér mládežnických kategorií. Podařilo se mu klub finančně stabilizovat a zajistit výstavbu nových kabin. Je členem Výkonného výboru Okresního fotbalového svazu Litoměřice. Je ženatý a má dva dospělé syny, kteří se již osamostatnili.

Fotogalerii z volebních akcí, kde rozdával létáky, vizitky a propagační předměty a setkával se s občany města, najdete níže.